Squarewise Lunch Augustus 2011

Bedrijf
Datum
05 augustus 2011
Inschrijven voor
05 augustus 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Squarewise Lunch

Elke 1-2 maanden organiseert Squarewise een lunch. Tijdens de lunch van 12.00 tot 13.30 proef je letterlijk de sfeer bij Squarewise en ontmoet je enkele collega’s bij wie je al je vragen kwijt kan. Aansluitend zal er van 13.30 tot 14.00 uur een presentatie worden gegeven. Meer informatie over Squarewise en onze thema's kun je vinden via de cases op onze website.

Maartje Kroese over lunchen bij Squarewise
“Ik vond het heel leuk om kennis te maken met Squarewise. Een belangrijke reden om deel te nemen aan de lunch vond ik de kennismaking met de Squarewise-medewerkers. Dit bleken stuk voor stuk bevlogen types te zijn en dat sprak me erg aan. Daarnaast ben ik vaker naar lunches geweest van bedrijven, en dan komt het wel eens voor dat er twee trainees meelunchen op een groep van 15 studenten. Heel goed dat er bij Squarewise zo veel collega’s mee aten of de presentatie bijwoonden!”

Aanmelden?
Aanmelden voor deze lunch kan via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Wij willen je vragen je CV, cijferlijsten en korte motivatie bij te voegen. Voor extra informatie kun je contact opnemen met Eefje Bosch op 020-4473925.

 

Event informatie

Bedrijf: Squarewise

Datum: 05 augustus 2011

Inschrijven voor: 05 augustus 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten