PwC Kennismakingslunch November 2011

Bedrijf
PwC
Datum
15 november 2011
Inschrijven voor
08 november 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Iedere derde dinsdag van de maand ben je van harte uitgenodigd om met ons te lunchen. Dit kan op één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Zwolle. Of je nu interesse hebt in onze afdeling Audit & Assurance of Tax & HRS, je kunt bij ons aan tafel aanschuiven.

Wij horen tijdens de lunch graag van je wat jouw ideeën zijn voor je toekomst en we geven je een kijkje in onze keuken en ons bedrijfsrestaurant. Maar natuurlijk vertellen we je ook graag over jouw mogelijkheden bij PwC en wat we precies doen. Na de lunch geven wij je natuurlijk ook nog een rondleiding door ons kantoor.

Vind jij het leuk om een keer op een informele manier kennis te maken met PwC? Wil jij wel eens zien hoe het er op PwC-kantoor aan toe gaat; wat voor mensen er rondlopen, wat voor sfeer er hangt? En misschien heb je ook een aantal vragen over jouw mogelijkheden bij PwC. Dan is onze maandelijkse kennismakingslunch echt iets voor jou!

Je achtergrond
Heb je interesse in Audit & Assurance of Tax & HRS? En zit je op het HBO of op de universiteit in je 2e, 3e of 4e studiejaar? Dan kun je je opgeven voor onze maandelijkse kennismakingslunch.

Aanmelden
Laat ons weten of jij het leuk vindt om met ons mee te lunchen. In verband met de planning horen we dit graag uiterlijk één week voor de lunch van je. Aanmelden kan op deze pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie over de maandelijkse kennismakingslunch kun je contact opnemen met Linda Baanstra via telefoonnummer 088-7925371 of per e-mail linda.baanstra@nl.pwc.com.

 

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 15 november 2011

Inschrijven voor: 08 november 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten