Kwink Groep Inhousedag Okt. 2011

Bedrijf
Datum
21 oktober 2011
Inschrijven voor
07 oktober 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kwink Groep Inhousedag Oktober 2011

Ben je laatstejaars WO-student en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken? En lijkt het jou leuk om af te studeren of te werken bij een jong en snelgroeiend adviesbureau? Schrijf je dan in voor de Kwink Groep Inhousedag op vrijdag 21 oktober.

Kwink Groep

Kwink Groep is een adviesbureau dat actief is op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. Onze kracht is dat wij vraagstukken met een kritische, vernieuwende en ondernemende blik bekijken. Soms doen we dat op enige afstand, bijvoorbeeld bij evaluaties waar onafhankelijkheid van belang is; soms werken we bij onze opdrachtgevers aan de implementatie van beleid. De sectoren waarin we werken zijn uiteenlopend; van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer. We werken voor overheden in alle verschijningsvormen, van ministeries en ZBO's tot provincies en gemeenten. Ook werken we op het raakvlak van publiek en privaat, bijvoorbeeld voor brancheorganisaties en (andere) non-profit organisaties. In veel projecten werken we samen met (hoogleraren van) universiteiten.

Inhousedag 21 oktober
Op deze dag maak je kennis met de werkzaamheden van Kwink Groep, met de adviseurs en met het werk als consultant bij een adviesbureau. Tevens hebben we een inhoudelijk activiteit op het programma staan; een werksituatie wordt nagebootst waarin een combinatie van rollenspel, samenwerking en presenteren centraal staat. Kortom, het wordt een dag waarop je kunt uitzoeken of Kwink Groep bij jou past en je kunt laten zien wat jij ons te bieden hebt!
De inhousedag begint om 12.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De dag zullen we afsluiten met een borrel.

Aanmelden

Is je interesse gewekt en wil je je voor deze inhousedag aanmelden? Mail je CV en motivatie vóór 7 oktober naar inhousedag@kwinkgroep.nl.

 

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 21 oktober 2011

Inschrijven voor: 07 oktober 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten