Transaction Services Inhousedag

Bedrijf
Datum
25 november 2011
Inschrijven voor
18 november 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG Transaction Services Grote fusies en overnames gaan gepaard met grote financiële kansen, maar ook financiële risico’s. Binnen Transaction Services richten wij ons, in een zogeheten financial due diligence, specifiek op deze punten. In opdracht van de koper of verkoper onderzoekt een team van onze specialisten een bedrijf of bedrijfsonderdeel. Met ruim 90 professionals is KPMG Transaction Services betrokken bij honderden transacties per jaar in Nederland, maar ook in het buitenland!

Zijn wij op zoek naar jou?
Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van finance, accountancy, (bedrijfs)economie, econometrie of bedrijfskunde? En beschik jij over uitstekende analytische vaardigheden, oog voor detail, gezonde ambitie en vind je het leuk om te werken aan complexe spraakmakende deals, dan leren wij jou graag kennen! Om deze kennismaking op een informele manier te laten verlopen organiseren wij op vrijdag 25 november een speciale Transaction Services inhousedag.

Programma 25 november 2011
De KPMG Transaction Services inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Transaction Services. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, over hun vak en over de mogelijkheden voor jou.

Word jij de nieuwe due diligence adviseur?
Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat een due diligence uitvoeren als onderdeel van de transactie. Uiteindelijk gaat het er om dat jij met je team het beste advies weet te geven.

Je wordt in de loop van ochtend ontvangen we sluiten de dag af met een borrel. Op deze manier krijg je de kans om gedurende de dag zowel op een inhoudelijke als een informele manier met ons kennis te maken.

Klik hier om aan te melden!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 25 november 2011

Inschrijven voor: 18 november 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten