KPMG Advisory Studenten Lunch

Bedrijf
Datum
29 juli 2011
Inschrijven voor
27 juli 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak kennis met KPMG IT Advisory tijdens een informele lunch
Ambieer jij een functie bij een gedreven, mens- en ontwikkelingsgerichte organisatie? Heb jij passie voor het adviesvak? Wil jij de sfeer proeven en erachter komen of KPMG bij je past? Kom dan op vrijdag 29 juli naar het KPMG-kantoor in de Meern en ontdek tijdens een uitgebreide en informele lunch hoe het is om je scriptie te schrijven of om als junior adviseur binnen KPMG IT-Advisory aan de slag te gaan!

Over KPMG IT Advisory
KPMG IT Advisory (ITA) levert hoogwaardige diensten aan grote en kleinere (inter)nationale organisaties en instellingen. ITA is onderdeel van de internationale ITA-praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Ruim 350 professionals ondersteunen klanten op strategisch en tactisch niveau.

Wie zoeken wij?
Deze lunch is bedoeld voor (afgestudeerde) universitair geschoolde studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als junior adviseur of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven.

Bring a Friend!
We kunnen ons voorstellen dat het niet gezellig is om alleen naar de Meern te komen. Daarom geven we je de mogelijkheid om je samen met een vriend(in), studiegenoot of kennis in te schrijven voor deze lunch. Het is wel de bedoeling dat deze persoon ook affiniteit heeft met IT en nieuwsgierig is naar KPMG.

De Lunch
Het programma duurt van 12.30 tot ongeveer 14.30 uur. Het zal bestaan uit een KPMG presentatie over IT-Advisory, een uitgebreide lunch en een rondleiding! Door de aanwezigheid van een aantal KPMG (junior) adviseurs kom je alles te weten over hun werkzaamheden en  de redenen waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen.

Schrijf je in!
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan hier in of stuur een email inclusief je CV naar bruin.lotje@kpmg.nl. Dan hoor je uiterlijk 27 juli of je bent uitgenodigd.

 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 29 juli 2011

Inschrijven voor: 27 juli 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten