Corporate Finance Inhousedag Maart 2011

Bedrijf
Datum
18 maart 2011
Inschrijven voor
11 maart 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag Corporate Finance

Kennismaken met de nummer 1 van Nederland? 

KPMG Corporate Finance

KPMG Corporate Finance begeleidt  alle stadia van financiële transacties, zowel fusies, overnames als financiering.  Met ruim 80 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland. Van aquisities van middelgrote ondernemingen tot Europese megafusies.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van finance, bedrijfseconomie of bedrijfskunde? En beschik jij over uitstekende analytische vaardigheden en business sense en vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken, dan leren wij jou graag kennen! Om deze kennismaking op een informele manier te laten verlopen organiseren wij op vrijdag 18 maart een speciale Corporate Finance inhousedag.

Programma 18 maart 2011

De KPMG Corporate Finance inhousedag vindt plaats in ons nieuwe hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Corporate Finance.  Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, over hun vak en over de mogelijkheden voor jou.

KPMG - The Deal

Word jij de nieuwe dealmaker?

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Uiteindelijk gaat het er om dat jij met je team de beste deal weet te onderhandelen.

Je wordt aan het begin van de middag ontvangen met een lunch en we sluiten de dag af met een borrel. Op deze manier krijg je de kans om gedurende de dag zowel op een inhoudelijke als een informele manier met ons kennis te maken.

Inschrijven

Interesse? Schrijf je hier vóór vrijdag  11 maart a.s. in voor de Corporate Finance Inhousedag!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Kim van Puijenbroek van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 2928, recruitment@kpmg.nl . We zien je graag op de 18e!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 18 maart 2011

Inschrijven voor: 11 maart 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten