First Dutch Inhousedag April 2011

Bedrijf
Datum
22 april 2011
Inschrijven voor
04 april 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

First Dutch Inhousedag April 2011

Op vrijdag 22 april gaan de deuren open bij First Dutch in Amsterdam.

Gedurende deze dag maak je op een informele manier kennis met de dagelijkse corporate finance en consultancy praktijk van First Dutch. In de ochtend werk je in groepjes aan een uitdagende case zoals deze ook in de praktijk voorkomt. Na de lunch bezoeken we een topwedstrijd van de Euro Hockey League (EHL) in Bloemendaal, waar de dag ook zal worden afgesloten met een borrel. Gedurende deze dag krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen over de mogelijkheden die First Dutch jou kan bieden tijdens of na je studie.

Over First Dutch

First Dutch is één van de grootste onafhankelijke corporate finance en investment banking boutiques in Nederland. De dienstverlening van First Dutch richt zich op het adviseren en ondersteunen bij koop- en verkooptransacties (transaction services), alsmede het analyseren, structureren en oplossen van financiële vraagstukken (consultancy).

Ben jij Masterstudent en heb je affiniteit met corporate finance schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot maandag 4 april en je hoort uiterlijk maandag 11 april of je bent uitgenodigd voor de inhousedag. Door een beperkt aantal beschikbare plaatsen vindt selectie plaats op basis van je CV en motivatie.

Aanmelden

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar reinier.franken@firstdutch.com.

Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.firstdutch.com of contact opnemen met Peter Cox of Reinier Franken op telefoonnummer (020)-5226373.

 

Event informatie

Bedrijf: First Dutch

Datum: 22 april 2011

Inschrijven voor: 04 april 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten