Bachelor Student Workshop 9 juni 2011

Bedrijf
Datum
09 juni 2011
Inschrijven voor
30 mei 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 9 juni a.s. organiseert Booz & Company de Bachelor Student Workshop. De Bachelor Student Workshop laat je kennismaken met de wereld van strategie consulting. Tijdens een dag bij ons op kantoor in Amsterdam leer je alles over strategie consulting in het algemeen en over Booz & Company in het bijzonder. Verschillende consultants zullen je vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en ook ga je zelf, onder leiding van onze consultants, aan de slag met een uitdagende business-case. Verder is er natuurlijk voldoende tijd voor vragen en discussie en zal de middag worden afgesloten met een borrel bij ons op kantoor.

Wie zijn wij
Booz & Companyis een toonaangevende management consultancy firma die samenwerkt met bestuurders van 's werelds toonaangevende bedrijven, overheden en non-profit organisaties aan de gecompliceerde uitdagingen waar zij voor staan. Wij zijn trots op ons werk. Onze oprichter Edwin Booz was de grondlegger van management consulting toen hij in 1914 de eerste management consultancy firma oprichtte. Onze wereldwijde management consultancy business groeit jaarlijks, en zijn wij leidend binnen onze professie. Dat verschaft onze medewerkers met fantastische carrière mogelijkheden.

Wie zoeken wij
De workshop is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die in het laatste jaar van hun Bachelor opleiding zitten. Wij selecteren op basis van je CV, cijferlijsten van de middelbare school en universiteit. Als je CV en cijferlijsten onze interesse wekken, ontvang je uiterlijk vrijdag 3 juni 2011 een uitnodiging voor de "Bachelor Student Workshop".

Beantwoord in je beknopte motivatie de volgende vragen: 

1. Wat hoop je tijdens de workshop te ervaren?
2. Hoe wist je van het bestaan van de Bachelor Student Workshop?

Aanmelden
Je kan je aanmelding met CV, motivatiebrief en cijfers (middelbareschool & universiteit) versturen via onze online-recruitment portal op www.booz.com/nl

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 09 juni 2011

Inschrijven voor: 30 mei 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten