Adviestalent Inhousedag 31 maart 2011

Bedrijf
Datum
31 maart 2011
Inschrijven voor
01 maart 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Neem een kijkje in de keuken van Adviestalent!

Ben je nieuwsgierig naar wat een Adviestalent de hele dag doet? Wil je weten aan wat voor soort opdrachten wij werken, hoe wij samenwerken met Twynstra Gudde en over welke kwaliteiten een adviestalent moet beschikken? Kom dan voor het antwoord op al je vragen naar één van onze inhousedagen.

Tijdens de inhousedag op ons kantoor in Amersfoort ontmoet je de adviseurs van Adviestalent die je alles kunnen vertellen over hun werk. Maar er is meer dan dat! Je gaat ook zelf aan de slag met een opdracht die wij met Adviestalent hebben uitgevoerd. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om kennis te maken met onze consultants.

Ben jij een ambitieuze en talentvolle academicus en zit je in de laatste fase van je opleiding? Heb je je zowel binnen als buiten je studie breed ontwikkeld en ben je niet ouder dan 26 jaar*? Dan ontmoeten we je graag op onze inhousedag op donderdag 10 maart óf donderdag 31 maart. De dagen beginnen om 09.00 uur en worden om 17.30 uur afgesloten met een gezellige borrel in ons café.

Meld je aan voor één van onze inhousedagen door je CV te mailen naar info@adviestalent.nl. Geef ook aan welke datum je voorkeur heeft en vergeet niet te vermelden waar je Adviestalent van kent. Je aanmelding moet uiterlijk dinsdag 1 maart bij ons binnen zijn. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je op tijd aan!

Tot ziens op onze inhousedag!

* Binnen Adviestalent volg je in een groep van 10 adviseurs een intensief driejarig leertraject met diverse trainingen en opleidingen. Startende consultants bij Adviestalent hebben nul tot één jaar werkervaring na het afronden van hun universitaire opleiding en de meesten zitten in een leeftijdsrange van 22 tot en met 25 jaar. Voor het gezamenlijk volgen van deze trainingen en het samen doormaken van persoonlijke ontwikkeling zijn te grote leeftijdafwijkingen in de groep niet wenselijk.

Event informatie

Bedrijf: Adviestalent

Datum: 31 maart 2011

Inschrijven voor: 01 maart 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten