Top care at the bottom of the pyramid

Bedrijf
Datum
14 april 2010
Inschrijven voor
19 maart 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 14 en 15 april 2010 organiseert Gupta Strategists wederom de business course “Top Care at the Bottom of the Pyramid”.

Op een aansprekende locatie in Nederland werk je in teams twee dagen aan het ontwerpen van een nieuw business model voor een Indiase zorgaanbieder. Deze zorgaanbieder moet in staat zijn om de allerarmsten in India zorg te leveren die kwalitatief gelijkwaardig is aan Nederlandse zorg, maar wel op een kostenniveau dat voor hen acceptabel is. Als zij een vergelijkbaar deel van hun inkomen zouden spenderen aan zorg als wij in Westen, zou dat neerkomen op EUR 100 per jaar. Geloof jij dat dit mogelijk is?

Tijdens de business course leer je denken en werken als een strategie consultant en zul je nieuwe inzichten ontwikkelen over manieren om zorg van hoge kwaliteit te leveren tegen lage kosten. Hierin wordt je begeleid door consultants van Gupta Strategists. Je krijgt de kans om je bevindingen te presenteren aan een panel van zorgbestuurders.

Wil je kennis maken met werken als strategie consultant in de zorgsector en met ons team, schrijf je dan in. Om je in te schrijven stuur je je CV, cijferlijsten (VWO en WO) en een korte motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij aanwezig wilt zijn bij onze business course naar Jurre de Bruin.

Jurre de Bruin
E-mail  recruiting@gupta-strategists.nl
Tel.      06-34924904

 

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 14 april 2010

Inschrijven voor: 19 maart 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten