CIO Day 2009

Bedrijf
Datum
17 november 2009
Inschrijven voor
01 november 2009
Type event
Seminar
Doelgroep
onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De focus van de CIO Day is dit jaar “Hoe creëer je grote impact?”. Onderwerpen die zullen worden besproken zijn Energy Technology, Information Management en Business Process Management & Technology.

Dit evenement zal starten met een exclusief preconference programma op 16 november (voor de top van het IT segment). Inschrijven kan alleen via een persoonlijke uitnodiging. Tot het programma behoren exclusieve master-classes over IT Impact met internationaal toonaangevende sprekers en gasten. Na het middagprogramma is er een exclusief CIO VIP diner met de veiling CharITy (door toonaangevend veilinghuis Christie’s) en de mogelijkheid tot informeel netwerken in onze speciaal gecreëerde lounge met entertainment.

Op 17 november is er een uitgebreid en inspirerend programma met (inter)nationale sprekers, discussies met CIO’s, openbare Expert Sessions en exclusieve CIO Roundtable Sessions. Het programma zal afsluiten met de presentatie van de CIO of the year Award 2009 door HRH prins Bernhard van Oranje.

Sprekers zijn onder andere Jan Kees de Jager (staatssecretaris van Financiën), CIO’s van toonaangevende bedrijven en IT experts van adviesbureaus.

Voor details van het programma, klik hier.


Consultancy.nl | CIODAY 2009

 

Event informatie

Bedrijf: CIODAY

Datum: 17 november 2009

Inschrijven voor: 01 november 2009

Type event: Seminar

Doelgroep: onbekend