Praktisch Lean Management

Bedrijf
Datum
09 juni 2010
Inschrijven voor
08 juni 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wel eens van Lean gehoord, maar nog niet duidelijk wat deze werkwijze nu precies inhoudt? Wilt u daarnaast inzicht krijgen in wat Lean nu echt voor uw organisatie kan betekenen? Kom dan naar deze gratis introductie avond. Aan de hand van een interactief Lean spel ervaart u aan den lijve wat Lean Management inhoudt. Door deze spelvorm bent u in staat effectief Lean basis-kennis op te doen en worden de mogelijkheden van Lean voor uw organisatie snel duidelijk. Deze avond worden u ook de factoren voor een succesvolle implementatie van Lean management toegelicht door de auteurs van het boek Praktisch Lean Management.

Doelgroep

U bent als leidinggevende geïnteresseerd in de mogelijkheden van Lean voor uw organisatie.

Resultaat

Na deze korte workshop beschikt u over basis kennis van Lean Management en bent u in staat de mogelijkheden van Lean voor uw organisatie af te wegen. 

Inhoud van de avond

De avond start met een introductie door Jeroen van Os, co-auteur van het boek Praktisch Lean Management en managing consultant van Conclusion Implementation. Vervolgens maakt u zelf kennis met de kernprincipes van Lean door  in een aantal groepen een interactief spel te spelen. Daarnaast is er tijd om onder het genot van een broodje met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

Duur

De workshop duurt 3 uur, van 17:00 tot 20:00

Conclusion Implementation

Conclusion Implementation heeft ruime ervaring in het optimaliseren van processen met behulp van Lean Management en heeft op basis van haar ervaringen de methodiek Praktisch Lean Management ontwikkeld, een methode om op projectmatige en op maat gesneden wijze Lean management te implementeren.

Prijs

Aan deze training zijn geen kosten verbonden

Data en locatie

Volgende data: 9 juni of op aanvraag

Locatie

Hoofdkantoor Conclusion. Herculesplein 80 te Utrecht. U kunt parkeren in de Q-Park parkeergarage onder het Hoofdkantoor van Conclusion.

Aanmelden kan door een mail te versturen aan makroon@conclusion.nl

Event informatie

Bedrijf: Conclusion

Datum: 09 juni 2010

Inschrijven voor: 08 juni 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend