YSE24 Business Game

Bedrijf
YSE
Datum
15 december 2010
Inschrijven voor
03 december 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

- Inschrijving is gesloten -

Wat is YSE24 Business Game?

Van woensdag 15 t/m vrijdag 17 december strijden 6 teams om de titel “Business YSE 2010”. De teams zijn samengesteld uit deelnemers van het 2-jarige traineeprogramma van YSE powered by Kirkman Company en getalenteerde studenten in de Master fase van hun studie. In deze Business Game werk je niet aan een case, maar werk je aan een real life vraagstuk van een toporganisatie uit het bedrijfsleven en/of de (semi)overheid.

Programma

Op woensdagavond nemen we de tijd om de teams samen te stellen, elkaar beter te leren kennen en elkaar in enkele workshops op scherp te zetten. “Work hard, Play hard” is daarbij het motto. Op donderdag wacht een intensieve dag op locatie van de klant waarbij je aan den lijve ondervindt hoe inspirerend het vak van onze consultants is en welke kwaliteiten onze YSE trainees in huis hebben. Donderdagavond wordt nog even gewerkt aan de opdracht, maar daarna is het tijd voor een borrel. Op vrijdagochtend worden de eindpresentaties aan de opdrachtgevers en het management van Kirkman Company gegeven. Zij bepalen vervolgens welk team zijn klant de afgelopen 24 uur het best heeft geholpen!

Wat bieden wij?
• Een inspirerende en uitdagende competitie tussen teams van high potentials met lef
• Kennismaking met de wereld van consultancy
• In een team met YSE consultants werken aan een real life opdracht bij een toporganisatie
• Presentatie aan de opdrachtgever en het management van Kirkman Company
• Kans op een verkort selectietraject voor het YSE traineeship
• Een intensief, leerzaam, maar vooral knallend (avond)programma inclusief overnachting.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die graag deze uitdaging met ons aangaan en in de Master fase van hun studie zijn. Natuurlijk kijken we naar goede studieresultaten maar nevenactiviteiten, ondernemerschap, lef en affiniteit met bedrijfskundige sourcings-vraagstukken zijn zeker zo belangrijk.

Inschrijven

Stuur vóór 3 december je CV en korte motivatie - via brief óf youtube-video (max. 1 min) naar d.blom@yseprogram.com, dan krijg je 6 december te horen of je welkom bent voor twee sollicitatiegesprekken in week 49.

Meer Informatie?

Neem contact op met of kijk op ons YSE bedrijfsprofiel of website www.yseprogram.com.

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 15 december 2010

Inschrijven voor: 03 december 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten