YSE24 2nd Edition

Bedrijf
YSE
Datum
01 december 2011
Inschrijven voor
27 oktober 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
20 studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

YSE24 is een meerdaagse business game waarbij 6 groepen, bestaande uit trainees van YSE powered by Kirkman Company en getalenteerde master studenten, aan de slag gaan met uitdagende cases bij toporganisaties. De opdrachtgevers van editie #1 waren Ahold, Kadaster, FrieslandCampina, Desso en Johnson&Johnson. DIt jaar zullen toporganisatie wederom hun vraagstukken in handen leggen van de YSE24-teams. De teams streven tijdens deze business game niet alleen naar het meest creatieve en duurzame advies, maar strijden tevens om de titel “Co-creator of the future 2011”.

HET PROGRAMMA

Kick-off: vrijdag 25 november – 17.00u
De kick-off van YSE24 #2 zal plaatsvinden tijdens het FlatGardenEvent #4 van Kirkman Company. Tijd voor een eerste kennismaking met YSE, je team, en een introductie van de case en je opdrachtgever.

Level 1: donderdag 1 december
Op donderdag wacht een intensieve dag op locatie van je opdrachtgever, waarbij je aan den lijve ondervindt hoe inspirerend het vak van een consultant is. In co-creatie met je opdrachtgever, de YSE trainees en een consultant van Kirkman Company als sparringspartner, schrijf je een plan van aanpak. Donderdagavond wordt tot in de late uurtjes gewerkt aan de opdracht, maar daarna is het tijd voor een borrel en een bijzondere overnachting.

Level 2: vrijdag 2 december
De finishlijn is in zicht. Op vrijdagmiddag worden de eindpresentaties gegeven aan een jury bestaande uit de opdrachtgevers van verschillende toporganisaties en de partners van Kirkman Company. Zij bepalen vervolgens welk team de klant de afgelopen 24 uur het best heeft geholpen en de titel “Co-Creator of the Future 2011” mag dragen! We sluiten YSE24 the second edition spetterend af met een feestelijke borrel!

WAT IS HET DOEL VAN YSE24?

Talent is de toekomst! Samen willen wij impact maken, nu en in de toekomst. Trainees, studenten en organisaties gaan gezamenlijk op zoek naar dé duurzame oplossing voor een organisatievraagstuk. De teams vormen een klankbord en creatieve denktank  voor de deelnemende organisaties. Door een spiegel voor te houden en creatief te verrassen helpen we organisaties met een waardevol advies richting de toekomst.

WAT BIEDT YSE24 JOU?

Student: Deze business game is voor jou een leuke en uitdagende manier om kennis te maken met het YSE powered by Kirkman Company traineeship. Je werkt samen in een team aan een reallife vraagstuk van een toporganisatie uit het bedrijfsleven en/of de (semi)overheid. Je leert om in korte tijd een case te kraken, een duurzaam advies op te stellen en dit te presenteren aan de opdrachtgevers.

Organisatie: YSE24 biedt naast een gedegen, professioneel en creatief advies dé kans om in aanraking te komen met ons traineeprogramma en getalenteerde studenten.

Voorbeelden van cases zijn het ontwerpen van een new business model voor een innovatief product of dienst, een strategie formulering  of het opstellen van een MVO advies. Het is hard werken, maar er zijn ook voldoende momenten voor ontspanning. Work hard, play hard is het motto!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je bent een high potential in de master fase van je studie - Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Economie, Organisatiewetenschappen of Organisatiepsychologie
  • Je hebt je onderscheiden van medestudenten doordat je aantoonbare en relevante nevenactiviteiten hebt ontplooid;
  • Daarnaast onderscheid je je door een hoge mate van pro-activiteit, zelfstandigheid en lef;
  • Je bent sociaal en een echte teamplayer;
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met “Co-creating social enterprises” en ondernemerschap

Inschrijven

Schrijf je direct in voor de YSE24 2nd Edition Business Course op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 01 december 2011

Inschrijven voor: 27 oktober 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: 20 studenten