The Pitch 2011

Bedrijf
Datum
16 november 2011
Inschrijven voor
28 oktober 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy consulting met een ondernemende attitude, dat is waarin Roland Berger Strategy Consultants zich onderscheidt. Tijdens de vierdaagse business-course ‘The Pitch’ laten we je meemaken wat dat in de praktijk betekent.

In teams met medestudenten en Roland Berger consultants ontwikkel je vanuit een patent voor een technologische innovatie een businessplan dat gereed is voor marktintroductie. Je leert professionele advies-technieken en wordt geïnspireerd door de mensen om je heen.

In The Pitch word je geprikkeld om je hersens te laten kraken en het uiterste uit jezelf te halen. Op de derde dag presenteer je jouw voorstel aan een groep van kritische investeerders. Een uiterst leerzame ervaring gecombineerd met de nodige ontspanning. Work hard, play hard!

Het winnende team ontvangt het ultieme starterspakket, op maat gesneden voor een succesvol begin van je carrière. The Pitch is het ideale moment om diepgaand kennis te maken met het vak van Strategy Consulting in het algemeen, en de werkwijze en mensen van Roland Berger in het bijzonder.

Aanmelden

Je kan je aanmelden op deze pagina. Met vragen kun je terecht bij Lara Schuil, via telefoon 020-7960615 of per e-mail Ams_recruiting@nl.rolandberger.com.

Roland Berger Strategy Consultants

Roland Berger behoort in Europa tot de top-3 van strategiehuizen. De firma is ondernemend en snelgroeiend, wereldwijd actief met 36 kantoren in 25 landen en ruim 2.100 medewerkers. Het kantoor in Amsterdam bestaat zeven jaar en groeide in korte tijd uit naar zeventig consultants.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 16 november 2011

Inschrijven voor: 28 oktober 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten