De Case: Het Rijksmuseum

Bedrijf
Datum
21 maart 2012
Inschrijven voor
20 februari 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
20 studenten worden geselecteerd
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Business Course The Art of Strategy Consulting

Strategy consulting met een ondernemende instelling, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens de Business Course "De Case: Het Rijksmuseum" ervaar jij hoe wij cultureel ondernemerschap combineren met strategie.

Na een tien jaar durende verbouwing heropent het Rijksmuseum in 2013 haar deuren op een manier die historisch en internationaal ongekend is.

Tijdens de Business Course zul je in teams met medestudenten en Roland Berger adviseurs de directie van het Rijksmuseum adviseren over haar commerciële strategie. Hoe kan zij meer bezoekers trekken en aan zich binden? Hoe vergroot je de inkomsten?

In de ontwikkeling van je advies word je ondersteund door unieke commerciële concepten die verkregen zijn via het crowdsourcing platform The Battle of Concepts.

De Business Course is het ideale moment om diepgaand kennis te maken met het vak van strategy consulting in het algemeen en de werkwijze en de mensen van Roland Berger in het bijzonder. Je wordt geprikkeld om je hersens te kraken en het beste uit jezelf te halen. Een uiterst leerzame en leuke ervaring gecombineerd met de nodige inspanning.

De Business Course vindt voor het grootste gedeelte plaats op het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center in masterdam. Overnacht wordt in een hotel in Amsterdam.

Profiel en inschrijving
Ben je in de afrondende fase van je universitaire opleiding en bezit je uitstekende resultaten en daarnaast noemenswaardige nevenactiviteiten? Klik dan hier om je direct aan te melden! De inschrijving voor de Business Course sluit op maandag 20 februari om 00.00 uur. Zorg dus voor het tijdig versturen van je aanmelding! Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden. De gesprekken zullen worden afgenomen op 29 februari en 1 maart 2012. Met vragen kun je terecht bij Recruitment, via telefoon 020 -79 60 600 of per e-mail ams_recruiting@nl.rolandberger.com.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 21 maart 2012

Inschrijven voor: 20 februari 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: 20 studenten worden geselecteerd