Madrid Business Experience November 2011

Bedrijf
Datum
23 november 2011
Inschrijven voor
03 oktober 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

120 uur Madrid. Niks mediterraan werktempo, Gááán!

Hartstikke leuk natuurlijk, een beetje relaxen in de Spaanse zon, maar niet tijdens de Madrid Business Experience van KPMG van 23 t/m 27 november 2011. Tijdens dit vijfdaagse evenement in het financiële hart van Spanje heb je wel wat anders aan je hoofd. Niks mediterraan werktempo, Gááán!

Het programma is gevarieerd en afwisselend en scherpt je kennis en vaardigheden zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. En na afloop heb jij als aanstormend talent ook een uitstekend beeld van de sfeer, de werkzaamheden en de mogelijkheden bij KPMG. In de 120 uur komt zeker aan bod:

Een pittige case
Bijgestaan door mensen uit de praktijk ervaar je de dynamiek van het werken bij een internationale organisatie. Het competitie-element zet je hierbij op scherp, want je gaat samen met jouw team een presentatie verzorgen aan een gewichtige jury.

Trainingen en workshops
Gericht op het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.

Gastsprekers
Unieke lezingen van inspirerende, succesvolle personen van zowel binnen als buiten KPMG die spreken over hun passies en ambities.

Couleur locale
Een bezoek aan het hoofdkantoor van KPMG in Madrid, de fantastische tapas, het bruisende uitgaansleven en nog veel meer...

Inschrijven
Natuurlijk wil jij ook naar Madrid. We hebben echter maar plek voor 30 studenten. Ben je laatste- of voorlaatstejaars universitair student accountancy, bedrijfseconomie, finance of bedrijfskunde en heb je affiniteit met accountancy? Schrijf je dan nu in op www.gaaan.nu/120uurmadrid. Dat kan nog tot maandag 3 oktober 2011.

 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 23 november 2011

Inschrijven voor: 03 oktober 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten