Top Care at the Bottom of the Pyramid 2012

Bedrijf
Datum
25 april 2012
Inschrijven voor
05 april 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 25 en 26 april 2012 organiseert Gupta Strategists de business course “Top Care at the Bottom of the Pyramid”. Schrijf je nu in!

Samen met jouw team werk je twee dagen aan het ontwerpen van een nieuw business model voor een Indiase zorgaanbieder. Deze zorgaanbieder moet in staat zijn om de allerarmsten in India zorg te leveren die kwalitatief gelijkwaardig is aan Nederlandse zorg, maar wel op een kostenniveau dat voor hen acceptabel is. Als zij een vergelijkbaar deel van hun inkomen zouden spenderen aan zorg als wij in Westen, zou dat neerkomen op €100 per jaar. Geloof jij dat dit mogelijk is?

Gedurende de business course leer je hoe het is om te denken en werken als een strategieconsultant. Onze consultants zullen jouw team hierbij intensief begeleiden. Aan het einde van de tweede dag krijg je de kans om je voorstel te presenteren aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het programma heb je uitgebreid de gelegenheid om informeel kennis te maken met ons hele team.

Aanmelden
Om je in te schrijven stuur je je CV, cijferlijsten (VWO en WO) en een korte motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij aanwezig wilt zijn bij onze business course naar Rick Goud via rick.goud@gupta-strategists.nl. De inschrijving sluit op 5 april.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 25 april 2012

Inschrijven voor: 05 april 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten