Top Care at the Bottom of the Pyramid 2011

Bedrijf
Datum
13 april 2011
Inschrijven voor
28 maart 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 13 en 14 april 2011 organiseert Gupta Strategists wederom de business course “Top Care at the Bottom of the Pyramid”.

Op een aansprekende locatie in Nederland werk je in teams twee dagen aan het ontwerpen van een nieuw business model voor een Indiase zorgaanbieder. Deze zorgaanbieder moet in staat zijn om de allerarmsten in India zorg te leveren die kwalitatief gelijkwaardig is aan Nederlandse zorg, maar wel op een kostenniveau dat voor hen acceptabel is. Als zij een vergelijkbaar deel van hun inkomen zouden spenderen aan zorg als wij in Westen, zou dat neerkomen op €100 per jaar. Geloof jij dat dit mogelijk is?

Tijdens de business course leer je denken en werken als een strategie consultant en zul je nieuwe inzichten ontwikkelen over manieren om zorg van hoge kwaliteit te leveren tegen lage kosten. Hierin word je begeleid door consultants van Gupta Strategists. Je krijgt de kans om je bevindingen te presenteren aan een panel van zorgbestuurders.

Wil je kennis maken met werken als strategie consultant in de zorgsector en met ons team, schrijf je dan in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Quirine van Voorst via 06- 23592541.

Aanmelden

Om je in te schrijven stuur je je CV, cijferlijsten (VWO en WO) en een korte motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij aanwezig wilt zijn bij onze business course naar Quirine van Voorst (quirine.vanvoorst@gupta-strategists.nl).

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 13 april 2011

Inschrijven voor: 28 maart 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten