Business Course Zorgbranche 2011

Bedrijf
Datum
24 november 2011
Inschrijven voor
10 november 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
20
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe breng jij een hartcentrum naar de internationale top?
Een van de toonaangevende hartcentra in Nederland wil een groeistrategie ontwikkelen. Het centrum heeft de ambitie om de positie in Nederland en daarbuiten uit te bouwen, maar loopt nu al bijna tegen de grenzen van de huidige capaciteit aan. Hierdoor dreigen kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg in de toekomst in het gedrang te komen.

In een team werk je aan een toekomstbestendig plan waarin het Hartcentrum haar omvang en expertise kan blijven ontwikkelen. Dit plan moet je onderbouwen met gedegen analyses om medisch specialisten, ziekenhuisbestuur, patiëntenorganisaties en verzekeraars en andere financiers te overtuigen.

Gupta consultants zullen je intensief begeleiden. Aan het einde van de dag krijg je de kans om je voorstel te presenteren aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het diner heb je daarna uitgebreid de gelegenheid informeel kennis te maken.

Wij ontvangen graag je CV en cijferlijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatiebrief over wat jou aanspreekt aan deze dag. De inschrijving sluit op 10 november. Er geldt een strenge selectieprocedure. Stuur je inschrijving naar Niels Hagenaars of neem contact op voor meer informatie.

E-mail: niels.hagenaars@gupta-strategists.nl
Telefoon: +31 (0)6 24237590
Website: www.gupta-strategists.nl

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 24 november 2011

Inschrijven voor: 10 november 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: 20