Research Project 2011

Bedrijf
FSA
Datum
01 juli 2010
Inschrijven voor
15 november 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Jaarlijks organiseert de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) - dé studievereniging voor financieel georiënteerde studenten aan de economische faculteiten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit te Amsterdam (VU) – het FSA Research Project. Het Research Project van de FSA is het meest prestigieuze Research Project van Nederland en biedt gemotiveerde studenten een goede kans om onderzoek uit te voeren in een internationale omgeving.

FSA Research Project 2011

Deelnemende studenten krijgen de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om onderzoek op hoog niveau te doen in de opkomende Zuid-Afrikaanse markt. Dit is de uitgelezen kans om je theoretische kennis in de praktijk te brengen. Je zult alle relevante informatie vergaren door met bedrijven in Zuid-Afrika te werken. Achteraf zul jij jouw bevindingen presenteren aan de opdrachtgever. Het is van essentieel belang om de cultuurverschillen te begrijpen en er op een positieve manier mee om te gaan. Dit maakt het FSA Research Project Zuid-Afrika een unieke ervaring!

Als deelnemer van het FSA Research Project ben je medeverantwoordelijk voor het succes van het project. Dit maakt het FSA Research Project een geweldige ervaring, maar het vergt ook de nodige betrokkenheid en ambitie om dit project tot een goed einde te brengen. Je zult tussen januari en juni minstens 12 uur per week nodig hebben om aan het FSA Research Project te werken. In het begin zullen de werkzaamheden vooral bestaan uit het benaderen van potentiële opdrachtgevers. Naarmate het project vordert zullen we steeds meer desk research gaan uitvoeren als voorbereiding op het onderzoek in Zuid-Afrika. Gedurende het hele voorbereidingstraject zullen er verschillende trainingen worden georganiseerd.
Daarnaast zullen wij als commissie natuurlijk zorgen voor meerdere borrels en andere activiteiten zodat de groep elkaar goed kent op het moment van vertrek.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de website van FSA Research Project. Je zult gevraagd worden om een Engelse versie van de volgende documenten: CV, motivatiebrief en academische resultaten. De deadline voor het inschrijven is uiterlijk maandag 15 november. We zullen contact met je opnemen voor een sollicitatiegesprek. Eind december zullen de gelukkigen daadwerkelijk beginnen te werken aan het project.

Meer weten?

Voor meer informatie kan je ook eén van de informatieavonden bijwonen:
VU: 8 november 2010 17:30 uur, BV 1H50
UvA: 10 november 2010 17:00 uur Marinus Behrenszaal E 0.20

We hopen je daar te zien!

Met vriendelijke groet,

FSA Research Project Committee 2011:
Joost Hoogervorst
Gabor Ruigrok
Leonie Janssen Daalen
David Alvero Bouma
Maaike Zwiers
Tom Snoek

 

Event informatie

Bedrijf: FSA

Datum: 01 juli 2010

Inschrijven voor: 15 november 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten