Consultition 2011

Bedrijf
FSA
Datum
01 februari 2011
Inschrijven voor
07 januari 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
20 topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Consultition 2011

Datum: 1 februari 2011 – 4 februari 2011
Partners: McKinsey & Company, Boston Consulting Group, Bain & Company en Booz & Company

Ontstijg jij de rest? Twintig ambitieuze topstudenten krijgen een unieke kans om in vier dagen tijd, het beste van zichzelf te laten zien aan de top vier strategy consultancy bedrijven ter wereld; McKinsey & Company, the Boston Consulting Group, Bain & Company en Booz & Company. 

Onder begeleiding van ervaren consultants, zul je in een vier dagen vullend programma alle aspecten van strategy consulting te zien krijgen. Bovendien, krijg je professionele vaardigheden aangeleerd die in de consultancy business van groot belang zijn. Je verblijft in een schitterend hotel in hartje Amsterdam.

Zit jij in de laatste fase van je studie en heb je een grote interesse in strategy consultancy? Meld je dan nu aan op Consultition! Studenten uit alle studierichtingen zijn van harte welkom. De selectieprocedure bestaat uit twee rondes. De bedrijven zullen op basis van CV en cijferlijsten vijftig studenten selecteren die zullen worden uitgenodigd voor een interview. Aan de hand van dit interview zullen de twintig meest enthousiaste, gemotiveerde en geschikte studenten worden geselecteerd voor deelname aan dit prestigieuze project. 

Inschrijven voor Consultition 2011

Schrijf je meteen in voor Consultition 2011 op www.consultition.nl


Een vriendelijke groet namens de Commissie 2011,

Nienke Huisman
Anna Odenkirchen
Matthijs Muller
Marijn Trip

 

Event informatie

Bedrijf: FSA

Datum: 01 februari 2011

Inschrijven voor: 07 januari 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: 20 topstudenten