Access Consultancy 2010 - KPMG

Bedrijf
FSA
Datum
26 november 2010
Inschrijven voor
22 november 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De FSA organiseert dit jaar voor het eerst Access Consultancy, een project dat zich focust op het onbekende omtrent consultancy. Voor studenten die een baan als consultant ambiëren maar niet precies weten wat de verschillen zijn in werk of tussen de bedrijven onderling, is dit evenement ideaal. Doordat van elke richting een toonaangevend bedrijf meedoet, kan een volledig beeld worden gevormd van heel het spectrum.

Studenten weten dat in consultancy vaak veel geld te verdienen valt. Natuurlijk moet hiervoor wel keihard gewerkt worden en zul je de juiste competenties moeten hebben om oplossingen aan te kunnen dragen waar anderen dwalen. Maar wat houdt zo´n baan nou eigenlijk in? Waarom hebben klanten een externe consultant nodig? En, wat voor type problemen krijg je voor je kiezen?   

Zit jij in de eindfase van je Bachelor of Master en weet je al wel dat je interesse hebt in de consultancy maar nog niet of je advisory, strategie- of management consultancy leuk vindt, dan is dit de ideale manier om de consultancy kantoren te leren kennen. Je krijgt een rondleiding door de kantoren, behandelt een uitdagende case en ontmoet werknemers met verschillende functies en ervaring. Op deze wijze krijg je niet alleen inzicht in de inhoudelijke aspecten maar ook in de bedrijfscultuur en werksfeer die voor elk kantoor uniek is. Bovendien zullen de recruiters van elk kantoor jou niet voor niets geselecteerd hebben. Dit is de kans om je op een informele manier te profileren en wie weet zit er voor jou een stage, een vervolggesprek, of zelfs meer in...

Access Consultancy - KPMG

Inschrijven voor Access Consultancy - KPMG kan op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: FSA

Datum: 26 november 2010

Inschrijven voor: 22 november 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten