Consultancydag 2012

Bedrijf
Datum
23 mei 2012
Inschrijven voor
22 mei 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Consultancydag 2012

Op 23 mei organiseren de studieverenigingen Helix en A–Eskwadraat de Utrechtse Consultancydag 2012. Tijdens het event zullen studenten van beide verenigingen een bezoek brengen aan Boston Consulting Group en Bain & Company. Op de Nederlandse vestiging van de strategy consulting kantoren in Amsterdam krijgen de studenten twee cases, die gebaseerd zijn op een praktijkervaring.

Naast kennis maken met de adviesbureaus kunnen studenten hun consultancy vaardigheden ontwikkelen en via luxe diners ook op een informele manier vragen naar ervaringen van de consultants werkzaam in de top van de adviesbranche.

Topstudenten gezocht
De Consultancydag 2012 is op zoek naar getalenteerde en enthousiaste derdejaars bachelor en master studenten die zowel analytisch als sociaal stevig in hun schoenen staan. Ben jij dé strategy consultant van de toekomst? Zorg dan dat je erbij bent en meld je direct aan via deze website.

De Consultancydag
Deadline inschrijving: nnb
Datum: 23 mei 2012
Locatie: kantoren van Boston Consulting Group en Bain & Company
Aanmelden: Klik hier om je in te schrijven!

De Consultancydag is in 2005 voor het eerst georganiseerd door studieverenigingen NWSV Helix en ECU'92 (destijds waren McKinsey & Company en Roland Berger Strategy Consultants aanwezig).

Event informatie

Bedrijf: Consultancydag

Datum: 23 mei 2012

Inschrijven voor: 22 mei 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten