Consultancy Castle 2011

Bedrijf
Datum
14 maart 2011
Inschrijven voor
20 april 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Studievereniging STAR van de RSM organiseert sinds 2005 het prestigieuze Consultancy Castle en wordt jaarlijks uitgevoerd door de Master Study Club Strategic Management.

Vanwege het enorme succes van het evenement en het groeiende animo van zowel de studenten als de bedrijven is dit event van STAR vandaag de dag bekend onder studenten en bedrijven uit het hele land. Door herhaaldelijke positieve reacties van alle betrokken partijen is het evenement door de jaren heen gestaag uitgebreid. Inmiddels zijn het de “grote zeven” strategy consulting bureaus die jaarlijks verspreid over de twee dagen hun bedrijf presenteren, workshops verzorgen en de studenten uitdagen het uiterste uit zichzelf te halen.

Consultancy Castle 2011
Deadline inschrijving: 14 maart 2011
Datum: 20 en 21 April 2011
Locatie: De Hooge Vuursche
Deelnemers: A.T. Kearney, Bain & Company, Booz & Company, McKinsey & Company, OC&C Strategy Consultants, Roland Berger Strategy Consultants en The Boston Consulting Group

Consultancy Castle 2011 is op zoek naar 24 zeer gemotiveerde topstudenten! Op 20 en 21 april 2011 kun jij op een toplocatie kennis maken met zeven gerenommeerde strategy consulting bedrijven door middel van workshops, presentaties en diners. Tijdens dit tweedaagse evenement worden je analytische en sociale vermogens op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant. Daarnaast kun je op een informele manier vragen naar hun ervaringen.

We zijn op zoek naar getalenteerde en enthousiaste bachelor en master studenten vanuit heel Nederland, die zowel analytisch als sociaal stevig in hun schoenen staan.

Aanmelden

Dus, ben jij een topstudent in de laatste fase van je studie en overweeg je een carrière in de adviesbranche? Meld je dan aan op deze pagina voor 14 maart! Ook het programma van het event is te vinden op de website.

Hopende je te zien op het Consultancy Castle in april 2011.

Event informatie

Bedrijf: Consultancy Castle

Datum: 14 maart 2011

Inschrijven voor: 20 april 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten