Strategy Marathon Februari 2012

Bedrijf
Datum
09 februari 2012
Inschrijven voor
21 januari 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy Marathon 9 & 10 Februari 2012

Fusie. Een woord met vele betekenissen. Één ding is helder: fusies vragen om visie. Juist daarom worden onze consultants gevraagd door de top van het internationale bedrijfsleven.

Strategy Marathon
Onze Strategy Marathon op 9 en 10 februari 2012 is een bijzondere kans om jouw visie in de praktijk te brengen. De Strategy Marathon is gebaseerd op een wereldfusie waar The Boston Consulting Group (BCG) aan heeft meegewerkt. De uitdaging is om van 2 internationale spelers met elk 1500 vestigingen - en dus van 2 corporate culturen - één wereldspeler te maken. Geholpen door ervaren strategen van BCG ga je het probleem definiëren, structureren en analyseren. Uiteindelijk formuleer je samen een nieuwe strategie.

In deze business course garanderen wij je een steile leercurve in combinatie met een uitstekende, persoonlijke begeleiding. De ideale mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen!

Interesse?

Wil jij je potentieel ontdekken? En heb jij de visie en het doorzettingsvermogen om een wereldfusie in goede banen te leiden? Meld je dan vóór 20 januari aan via deze website.

 

Event informatie

Bedrijf: Boston Consulting Group

Datum: 09 februari 2012

Inschrijven voor: 21 januari 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten