Fall Strategy Day 2010

Bedrijf
Datum
25 november 2010
Inschrijven voor
13 november 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bij A.T. Kearney helpen we onze klanten met het oplossen van hun strategische en operationele vraagstukken. Vraagstukken die zo belangrijk en complex zijn dat onze klanten hierbij onze hulp nodig hebben. Vanwege dit belang zijn we 100% ‘committed’ om een blijvend resultaat neer te zetten. Dit doen we onder andere door met de medewerkers van de klant samen te werken om zo te zorgen dat een oplossing uiteindelijk ook geïmplementeerd kan worden.

Wil je weten hoe het is om zo een complex vraagstuk op te lossen en de alledaagse praktijk van ons werk te ervaren? Geef je dan nu op voor onze business course!

Tijdens de business-course zul je kennis maken met onze manier van probleemoplossen door middel van een case. Hierbij ga je in teams met enkele medestudenten een typisch consulting vraagstuk oplossen en de resultaten hiervan presenteren. Natuurlijk wordt je hierbij bijgestaan door onze ervaren consultants en heb je gedurende deze dag genoeg tijd om kennis met hen te maken, van de beginnende Business Analist tot de ervaren Partner. We zullen de dag afsluiten met een borrel en een diner.

Ben je geïntereseerd, meld je dan nu aan!

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 25 november 2010

Inschrijven voor: 13 november 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend