A.T. Kearney Strategy Challenge

Bedrijf
Datum
15 februari 2012
Inschrijven voor
30 januari 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
24 studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden


A.T. Kearney Strategy Consultants: pragmatisch en in hechte samenwerking

Bij A.T. Kearney houd jij je dagelijks bezig met de ingrijpende strategische en operationele vraagstukken van onze klanten. We staan bekend om onze intellectuele integriteit en hechte samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. Ieder jaar nodigen we 24 studenten uit om deel te nemen aan onze 3-daagse business course de ‘Strategy Challenge’; de ideale manier om te ontdekken hoe wij als A.T. Kearney werken: internationaal, vol energie, fact-based en in nauwe samenwerking met de klant.

De A.T. Kearney Strategy Challenge 2012
Speciaal voor deze unieke Business Course betrekken we drie dagen het inspirerende gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. In kleine teams werk je aan een real-life case, gesteund door een internationaal team van experts. Laat je uitdagen door het programma, je mede-deelnemers en de ervaren consultants die je zullen begeleiden en ervaar zelf de energie en de dynamiek waarin onze jonge consultants dagelijks aan het werk zijn.

Work Hard, play hard
‘s Avonds laten we genoeg ruimte voor ontspanning. Tijdens de diners en activiteiten die op de avondprogramma’s staan kun je onze consultants beter leren kennen.

Meld je aan voor de nieuwe deadline van 4 januari
Ben jij een toptalent, sta je vol in het leven en wil je tijdens onze Business Course strategie consultancy en A.T. Kearney beter leren kennen? Geef je dan nu op via www.atkearney.nl. We kijken er naar uit je te leren kennen op onze selectie-interviews.

Klik hier om aan te melden!

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 15 februari 2012

Inschrijven voor: 30 januari 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: 24 studenten