Strategy Marathon Juni 2010

Bedrijf
Datum
23 juni 2010
Inschrijven voor
07 juni 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy Marathon Juni 2010

Fusie. Een woord met vele betekenissen. Eén ding is helder: fusies vragen om visie. Juist daarom worden onze consultants gevraagd door de top van het internationale bedrijfsleven.

Onze strategy consulting Marathon is een bijzondere kans om jouw visie in de praktijk te brengen. De Strategy Marathon is gebaseerd op een wereldfusie waar BCG aan heeft meegewerkt. De uitdaging is om van 2 internationale spelers met elk 1500 vestigingen - en dus van 2 corporate culturen - één wereldspeler te maken. Geholpen door ervaren strategen van adviesbureau BCG ga je het probleem definiëren, structureren en analyseren. Uiteindelijk formuleer je samen een nieuwe strategie.

In deze business course garanderen wij je een steile leercurve in combinatie met een uitstekende, persoonlijke begeleiding. De ideale mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen! Wil jij je potentieel ontdekken? En heb jij de visie en het doorzettingsvermogen om een wereldfusie in goede banen te leiden?

Aanmelden voor Strategy Marathon Juni 2010

Aanmelden voor de Boston Consulting Group Strategy Marathon Juni 2010 kan hier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pien Goderie 020-5485000.

Event informatie

Bedrijf: Boston Consulting Group

Datum: 23 juni 2010

Inschrijven voor: 07 juni 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten