The Game 2011

Bedrijf
Datum
02 maart 2011
Inschrijven voor
21 december 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
25 studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beschrijving

"The Game" is een business course speciaal bedoeld voor getalenteerde studenten met een academische achtergrond, ongeacht studierichting. The Game zal je een duidelijk beeld geven van strategie consulting in het algemeen en Booz & Company in het bijzonder.

Op een mooie locatie in Amsterdam speel je met een groep van 25 studenten gedurende drie dagen een strategisch simulatiespel, met als doel een volledig duurzame stad te ontwikkelen, om te bewijzen dat het kan! Je ervaart wat de typische uitdagingen van consultants zijn en leert tevens onze aanpak kennen. Daarnaast krijg je natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om nader kennis te maken met ons kantoor en onze collega's.

Voor wie is de The Game bedoeld en hoe vindt de selectieprocedure plaats?

De business course is bedoeld voor getalenteerde Master-studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen twee jaar afstuderen. Wij selecteren op basis van je CV, cijferlijsten van eindexamen en universiteit en interviewresultaten. Als je CV en cijferlijsten onze interesse wekken, nodigen we je uit voor de selectie-interviews. Inschrijven kan hier op de website van Booz & Company.

 

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 02 maart 2011

Inschrijven voor: 21 december 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: 25 studenten