The Game 2010

Bedrijf
Datum
03 maart 2010
Inschrijven voor
14 december 2009
Type event
Business Course
Doelgroep
onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

......... Je hebt nog 10 minuten, welke strategie kiest je team voor jouw bedrijf, en wat doet de concurrent? Overleeft je bedrijf de komende vijf jaar........?

"The Game" is een business course speciaal bedoeld voor getalenteerde studenten met een academische achtergrond, ongeacht studierichting. The Game zal je een duidelijk beeld geven van strategie consulting in het algemeen en Booz & Company in het bijzonder.

Op een mooie locatie in Amsterdam speel je met een groep van 25 studenten gedurende drie dagen een strategisch simulatiespel, de zogenaamde “Wargame”.

Van ervaren Booz & Company consultants leer je in korte tijd onze aanpak, waarna je in een team deelneemt aan een strategische business simulatie. Je zet je tanden in de strategie-ontwikkeling voor jouw bedrijf en stemt deze telkens af aan veranderingen in de markt.

Op deze manier ervaar je wat de uitdagingen van een CEO zijn en leer je onze aanpak kennen. Daarnaast krijg je natuurlijk uitgebreid gelegenheid om nader kennis te maken met ons kantoor.

Nieuwsgierig naar The Game?

Wanneer vindt "The Game " plaats?

De eerstvolgende "Game" vindt plaats van 3 tot en met 5 Maart 2010. De deadline voor inschrijving is 14 december 2009.

Voor wie is de The Game bedoeld?

De business course is bedoeld voor getalenteerde studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen twee jaar afstuderen. Wij selecteren op basis van je CV, cijferlijsten van eindexamen en universiteit en interviewresultaten. Als je CV en cijferlijsten onze interesse wekken, nodigen we je uit voor de selectie-interviews.

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 03 maart 2010

Inschrijven voor: 14 december 2009

Type event: Business Course

Doelgroep: onbekend