Crack a Case Workshop Mei 2010

Bedrijf
Datum
19 mei 2010
Inschrijven voor
10 mei 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Crack-a-Case Workshop Mei 2010

Doe mee aan de "Crack-a-Case" workshop en leer je optimaal voor te bereiden op strategy consulting en de case interviews!

Wat is de "Crack-a-Case" workshop?

De "Crack-a-Case" workshop geeft inzicht in de methode die tijdens sollicitatiegesprekken met potentiële consultants worden gebruikt. Als onderdeel van het sollicitatiegesprek krijgt de sollicitant namelijk een "case" voorgelegd en samen met de interviewer probeert hij of zij de "case" op te lossen. Met deze "case" worden verschillende eigenschappen van de sollicitant getest, o.a. analytisch vermogen, structurele aanpak van problemen en creativiteit.

Oefeninterviews en rollenspellen met en door Booz & Company consultants staan centraal tijdens de "Crack-a-Case" workshop. Verder is er natuurlijk tijd voor vragen en discussie en zal de middag worden afgesloten met een diner.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen anderhalf jaar afstuderen.

Wij selecteren op basis van je CV, cijferlijsten van eindexamen en universiteit. Als je CV en cijferlijsten onze interesse wekken, ontvang je enkele weken voor aanvang van de "Crack-a-Case" workshop een uitnodiging. Ieder jaar zijn er twee workshops, beiden in het Booz & Company kantoor te Amsterdam.

Op woensdag 19 mei 2010 zal weer een Crack-a-Case workshop plaatsvinden. De deadline voor de inschrijving is op maandag 10 mei 2010.

Aanmelden voor Crack-a-Case Workshop Mei 2010

Je kunt je aanmelden door een e-mail of een brief met CV sturen aan:

Booz & Company
t.a.v. Floortje Dietz
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
recruitment.amsterdam@booz.com

Beantwoord in de e-mail of brief eveneens de volgende vragen:
1. Wat hoop je tijdens de workshop te ervaren?
2. Hoe wist je van het bestaan van de Crack-a-Case workshop?

 

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 19 mei 2010

Inschrijven voor: 10 mei 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten