NEVI Jaarcongres 2009

Bedrijf
Datum
27 november 2009
Inschrijven voor
20 november 2009
Type event
Seminar
Doelgroep
onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 27 november as vindt het NEVI Jaarcongres 2009 plaats in De Efteling, Kaatsheuvel. Dit Congres is georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Thema van dit jaarcongres is "People - Planet - Purchasing, aan de slag met maatschappelijk verantwoord inkopen". Benefit zal als een van de strategische partners van NEVI een van de minisymposia organiseren, onder de noemer "De Boardroom Adventure".

Tijdens dit Boardroom Adventure zullen Martijn Dekker (Director Consultancy) en Alexander Arsath Ro'is (Managing Consultant) u meenemen in de wereld van een van de meest innovatieve inkoopmodellen van de laatste jaren: het Benefit Boardroom Alignment® model. U zult ervaren dat de aanhaking van Inkoop met uw Board, Raad van Bestuur, Directie of Bestuur geen droom of illusie meer is. Onze twee gastsprekers Arie Slingerland (voorzitter van de Nederlandse Federatie voor UMC’s/manager inkoop Erasmus MC) en Hans Bax (manager inkoop UMC Groningen) zullen een toelichting geven.

Zij geven hun visie op de vertaling van de Benefit Boardroom Alignment® resultaten binnen hun organisatie, hoe zij hier hun Raad van Bestuur in dialoog verbinden en hoe zij daarin het MVO aspect geborgd hebben. Ook uw mening vindt Benefit van belang en daarom gaan wij u verschillende stellingen voorleggen. Uw mening wordt direct geregistreerd en u kunt meteen de uitkomsten zien van alle aanwezigen!

Al met al een spannende droomvlucht die u slechts 2 uur van uw leven zal kosten!

Naast dit minisymposium, waar u veel van ons kan verwachten, staat Benefit ook met een stand op het Congres. Zo kunt u ook persoonlijk met ons in contact komen. Benefit is zeer enthousiast en kijkt er naar uit om de bezoekers van het Congres een mooie, interactieve presentatie te geven.

Meer nieuws over het Congres kunt u vinden op www.nevi.nl, hier kunt u zich ook aanmelden voor het Congres. Wij hopen u te spreken op 27 november 2009 in De Efteling.

Bezoek ook onze website www.benefitboardroomalignment.nl
of www.benefit.nl.

Event informatie

Bedrijf: Benefit

Datum: 27 november 2009

Inschrijven voor: 20 november 2009

Type event: Seminar

Doelgroep: onbekend