A.T. Kearney InhouseDag

Bedrijf
Datum
25 juni 2009
Inschrijven voor
15 juni 2009
Type event
Inhousedag
Doelgroep
onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inschrijving is gesloten 

Bij A.T. Kearney helpen we onze klanten met het oplossen van hun strategische en operationele vraagstukken.

Vraagstukken die zo belangrijk en complex zijn dat onze klanten hierbij onze hulp nodig hebben. Vanwege dit belang zijn we 100% ‘committed’ om een blijvend resultaat neer te zetten. Dit doen we onder andere door met de medewerkers van de klant samen te werken om zo te zorgen dat een oplossing uiteindelijk ook geïmplementeerd kan worden.

Wil je weten hoe het is om zo een complex vraagstuk op te lossen en de alledaagse praktijk van ons werk te ervaren? Geef je dan nu op voor onze in-house dag!

Tijdens de in-house dag zul je kennis maken met onze manier van probleem oplossen door middel van een case. Hierbij ga je in teams met enkele medestudenten een typisch consulting vraagstuk oplossen en de resultaten hiervan presenteren. Natuurlijk wordt je hierbij bijgestaan door onze ervaren consultants en heb je gedurende deze dag genoeg tijd om kennis met hen te maken, van de beginnende Business Analist tot de ervaren Partner. We zullen de dag afsluiten met een borrel en een diner.

We zijn op zoek naar gedreven en slimme (universitaire) studenten van alle studierichtingen in de eindfase van hun studie. Selectie vindt plaats op basis van CV en cijferlijsten van VWO en universiteit.

 

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 25 juni 2009

Inschrijven voor: 15 juni 2009

Type event: Inhousedag

Doelgroep: onbekend