Mazars Audit Experience 2024

Bedrijf
Datum
06 maart 2024
Inschrijven voor
01 februari 2024
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Parijs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Komend jaar organiseert Mazars voor het eerst de Mazars Audit Experience. Deze Experience is voor studenten dé gelegenheid om het audit-vak te ervaren, inhoudelijk aan de slag te gaan met een audit business case, de cultuur en collega's van Mazars te leren kennen en hun scriptie- of starterscontract te bemachtigen. Aanmelden voor de Audit Experience is vanaf nu mogelijk.

Tijdens de Experience (6 t/m 8 maart 2024) laat Mazars studenten ontdekken hoe divers het audit-vak is en hoe het is om binnen een audit-afdeling bij Mazars te werken. De studenten werken deze drie dagen vanuit het hoofdkantoor van Mazars in Parijs aan een echte, internationale audit business case. Zo krijgen ze een goede indruk van de werkzaamheden die bij het vak horen, ervaren ze hoe het is om als auditor te werken en ontdekken ze of dit werk bij hen past.

Daarnaast is er tijdens de Experience veel aandacht voor samenwerking, de diverse cultuur van Mazars en de ontwikkeling van de studenten. Om persoonlijke begeleiding te garanderen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De Audit-professionals van Mazars zijn er om de studenten te begeleiden, tips te geven en om ze te helpen ontdekken wat ze nodig hebben in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo weten de studenten zeker dat ze het maximale uit deze ervaring halen.

Praktische info

Ben jij een derdejaars WO bachelor- of WO masterstudent en wil je mee met de Mazars Audit Experience? Meld je dan aan vóór 1 februari 2024. Na je aanmelding ontvang je een online assessment. Na een succesvolle afronding hiervan nodigen we je uit voor één van de selectiedagen.

Handig voor in je agenda, belangrijke data:

  • Selectiedag (in Amsterdam of Rotterdam): 13 of 15 februari 2024
  • Kennismakingsborrel: 27 februari 2024
  • Audit Experience: 6 t/m 8 maart 2024 
Vergeet je niet voor 1 februari 2024 aan te melden! 

Event informatie

Bedrijf: Forvis Mazars

Datum: 06 maart 2024

Inschrijven voor: 01 februari 2024

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Parijs