Shared Service Centers - Arnhem

Bedrijf
Datum
21 november 2012
Inschrijven voor
21 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Shared Service Centers - Arnhem

Tijdens deze rondetafel bijeenkomst op maandag 21 november in Arnhem staat het thema "shared service centers" centraal. Sinds een aantal jaren worden steeds meer shared service center initiatieven opgestart. Een deel van deze initiatieven was succesvol maar dat waren ze zeker niet allemaal. Wat zijn de succesverhalen en kunnen die ook werken voor uw organisatie? Wat waren de valkuilen en hoe kunt u deze ontwijken?
 
De rondetafel bijeenkomst wordt geleid door prof. dr. Harold Hassink RA, Hoogleraar Bedrijfseconomie en directeur van de Opleiding tot Registercontroller van Universiteit Maastricht School of Business & Economics. Zie www.emfc.nl voor meer informatie over prof. dr. Harold Hassink RA en de Opleiding tot Registercontroller van de Universiteit Maastricht.
 
Bij de bijeenkomsten over shared service centers zorgt ir. H.J.A.M. Nieuwenhuizen voor een inhoudelijke verdieping van het onderwerp. Harry Nieuwenhuizen heeft de nodige ervaring met SSC's, onder andere omdat hij verantwoordelijk is geweest voor het opzetten van één van de eerste grote SSC's.

De agenda is als volgt:
17:00 uur: ontvangst met koffie en gebak
17:30 uur: aanvang ronde tafel
20:00 uur: buffet
 
Fagro biedt deze bijeenkomsten geheel kosteloos aan. Heeft u interesse in deelname? Maak dit dan kenbaar bij Petra Elbrecht (p.elbrecht@fagro.nl).

Event informatie

Bedrijf: Fagro Consultancy

Datum: 21 november 2012

Inschrijven voor: 21 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals