Kennissessie Lean Procesoptimalisatie

Bedrijf
Datum
29 november 2012
Inschrijven voor
29 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat: Kennissessie
Voor wie: Teamleiders en managers Debiteuren, Crediteuren en Grootboek, procesmanagers en andere financials die een rol hebben bij Lean procesinrichting
Wat levert het je op: Inzicht in welke rol financials kunnen spelen bij Lean procesverbeteringen.
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden voor deze sessie.

Op donderdag 29 november houdt Finext een ronde tafel sessie over het toepassen van Lean procesmanagement binnen de Financiële functie van organisaties. Samen met met vakgenoten gaan we in gesprek over welke rol financials kunnen spelen bij Lean procesverbeteringen.

Veel financiële managementteams streven naar operational excellence in het realiseren van de strategische doelstellingen. De uitdaging is om deze doelstellingen voor alle medewerkers te vertalen naar de dagelijkse praktijk en de daarbij behorende veranderingen te realiseren. Maar hoe creëer je bijvoorbeeld ondernemerschap als de bedrijfscultuur dat niet direct stimuleert? Of hoe combineer je harde doelstellingen met zachte waarden zoals beeldvorming, ervaringen, betrokkenheid en gevoelens van medewerkers? Vanuit onze praktijkervaringen zullen we een aantal stellingen inbrengen en daarbij ook onze visie geven.

Engage lean modeler
Eén van de krachtige middelen die Finext inzet bij lean procesoptimalisatie, is de tool Engage Modeler. Tijdens een workshop kunnen procesuitvoerende medewerkers met deze proces-software direct een huidig proces in kaart gebracht worden. Daarna kan hetzelfde team op basis van deze procesuitwerking starten met het samen ontwikkelen van verbeterscenario's. Dit gebeurt in Engage Modeler real time met directe, visuele scenario-analyse, waarbij de scenario's parallel door te rekenen zijn op toegevoegde waarde, tijdseenheden en/of kosten.

Tijdens de ronde tafel sessie op 29 november zullen wij een demo geven van deze tool.

Praktisch
Datum: 29 november 2012
Tijdstip: 16u00 - 18u30, inloop vanaf 15u30  .
Locatie: Park de Werve 1, Voorburg

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 29 november 2012

Inschrijven voor: 29 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals