Inhousedag

Bedrijf
Datum
05 april 2023
Inschrijven voor
04 april 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lijkt het jou leuk om te ervaren hoe het is om te werken als adviseur in de publieke sector? Word jij enthousiast van het doen van onderzoek naar de verschillende uitdagingen waar de Nederlandse samenleving en overheid momenteel voor staan? Ben je analytisch sterk, nieuwsgierig en creatief? Kom dan naar onze inhousedag op 5 april!

Datum: 5 april 2023

Tijd: 15.00u tot 17.30u

Locatie: Nassaulaan 1, Den Haag

Deze middag openen wij onze deuren om jou een kijkje te bieden in ons werk. Kom langs vanaf 15.00 uur voor koffie en een informele kennismaking. We nemen je mee in onze organisatie, opdrachten en manier van werken. Natuurlijk staan we ook stil bij het opleidings- en ontwikkeltraject dat we aanbieden en is er ruimte voor al je kritische vragen.

In een aantal interessante cases uit onze dagelijkse praktijk kun je echt ervaren hoe het is om te werken als junior adviseur bij KWINK groep. We sluiten de middag af met een gezellige borrel, waarbij je kennis kunt maken met je mogelijke toekomstige collega's.

Mail naar werken@kwinkgroep.nl om je aan te melden voor onze inhousedag, voor vragen of voor meer informatie over onze openstaande vacature voor junior adviseur.

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 05 april 2023

Inschrijven voor: 04 april 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Den Haag