Meet the Digital Enablement Team

Bedrijf
Datum
24 februari 2023
Inschrijven voor
24 februari 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij technology minded? Draag je graag bij aan innovatie binnen organisaties door middel van nieuwe technische oplossingen zoals integratie, testen of CI/CD? Heb je interesse in het ontwerpen of bewaken van processen die sterk samenhangen met techniek zoals Agile werken, DevOps, Design Thinking of Service Management? Of heb je een achtergrond als softwareontwikkelaar en lijkt het je leuk om een eigen product te ontwikkelen of juist om diverse code- en architectuurreviews uit te voeren voor verschillende klanten? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar business en IT nauw samenwerken? Of ligt je hart meer bij innoveren door middel van Design Thinking of Agile Scrum? Leer dan het Digital Enablement team kennen en schrijf je nu in voor het Meet the DE team event op vrijdag 24 februari van 15.00 tot 17.00 uur!

Als consultant bij Digital Enablement maak je deel uit van een jong, divers en dynamisch team van programmeurs, testers, designers, architecten, Scrum masters, Agile coaches en adviseurs. Wij werken samen aan zeer gevarieerde projecten voor zowel grotere (inter)nationale als kleinere organisaties, zowel publiek als privaat, voor profit en non-profit. In ons dagelijks werk houden wij ons bezig met het ontwikkelen van een nieuw softwareproduct, het implementeren van onze eigen producten, reviews doen voor klanten of het geven van advies over softwareontwikkeling van strategie tot implementatie.
Zo kun je denken aan projecten waarbij we een compleet digitaal platform ontwikkelen voor onderwijsinstellingen, een externe softwareontwikkelingsafdeling volledig herinrichten of training geven op het gebied van Agile & DevOps. Daarnaast zijn we ook veel bezig met advies over de softwarekwaliteit van applicaties of het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe applicaties, zowel voor interne als externe klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kwaliteitscontroles bij overnames van bedrijven voor een stuk software en kennis of een onafhankelijke self-review.

Binnen KPMG werk je vaak in multidisciplinaire teams met collega’s van andere afdelingen. Hierdoor word je niet alleen uitgedaagd op je eigen vakgebied, maar combineer je verschillende expertises om tot oplossingen te komen die echt het verschil maken

Waarom je dit niet wilt missen

Heb je een academische opleiding, bij voorkeur in een richting zoals Bedrijfskunde, Informatica, Computer Science of andere gerelateerde studies? Of ben je als ervaren professional toe aan een carrièreswitch? Dan leren wij jou graag kennen! 

Programma

Het event zal plaatsvinden op vrijdag 24 februari van 15.00 – 17.00 uur bij ons op kantoor in Amstelveen. Tijdens dit event ga je kennismaken met het Digital Enablement team van KPMG. Je zult inzicht krijgen in een typische dag van een consultant. Bovendien krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over werken bij KPMG. 

Neem voor meer informatie contact op met Anniek Blaak (Blaak.Anniek@kpmg.nl) of Stan van der Vliet (VanderVliet.Stan@kpmg.nl)

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 24 februari 2023

Inschrijven voor: 24 februari 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen