Consultancy Event 2012

Bedrijf
Datum
29 november 2012
Inschrijven voor
14 november 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 29 november verzorgt The Boston Consulting Group een bedrijfspresentatie en diverse cases tijdens 'Consultancy Event', een evenement voor topstudenten.

Consultancy Event
Wil jij de wereld van strategy consulting leren kennen? Op 28 en 29 november 2012 organiseren drie studentenverenigingen het Consultancy Event 2012. Aan de Amsterdamse grachtengordel werk je in een groep van 15 studenten aan twee verschillende cases, die het uiterste vergen van jouw analytische vaardigheden, je oplossingsgerichtheid en je vermogen om samen te werken. Zo maak je het werk van een strategy consultant van dichtbij mee en krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen én te tonen.

Het Consultancy Event wordt dit jaar voor het zesde jaar op rij georganiseerd door de NSA, SEFA en VSAE.

Het Consultancy Event is een tweedaags evenement, opgezet om studenten de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met strategy consulting en de strategie adviesbureaus. Tijdens de twee kunnen topstudenten door middel van cases, bedrijfspresentaties en een lunch, kennis maken met vier leidende bedrijven op het gebied van strategy consultancy: A.T. Kearney, Bain & Company, Booz & Company en The Boston Consulting Group.

Programma
Woensdag 28 november: A.T. Kearney en Booz & Company
Donderdag 29 november: The Boston Consulting Group en Bain & Company
Beide dagen zullen plaatsvinden in Spaces Herengracht, Amsterdam.

Doelgroep
Het evenement is bedoeld voor derdejaars bachelor of masterstudenten die een van de volgende studies volgen: algemene economie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, actuariaat, econometrie, operationele research, natuurkunde, sterrenkunde en wiskunde.

Aanmelden
Aanmelden voor Het Consultancy Event kan tot tot uiterlijk 14 november op deze site.

Event informatie

Bedrijf: Boston Consulting Group

Datum: 29 november 2012

Inschrijven voor: 14 november 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten