(Digitale) kop koffie met het Financial Risk Management Team

Bedrijf
Datum
31 december 2022
Inschrijven voor
30 december 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
professionals
Locatie
Amstelveen of online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij benieuwd naar wat een consultant Financial Risk Management zoal doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een (digitale) koffie kennismaking met één van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens dit gesprek graag meer over onze werkzaamheden en de startersmogelijkheden in een van onze teams:

  • Risk & Regulatory
  • Financial Management
  • Finance & Strategy
  • Young Professional (0-3)
  • Student (0)
  • Professional (3+)

Het Financial Risk Management (FRM) team ondersteunt voornamelijk banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen bij vraagstukken rondom financieel risicomanagement, zowel vanuit kwantitatief als kwalitatief perspectief.

Als consultant bijt je je bij FRM direct vast in uitdagende projecten, over de hele financiële sector. Enerzijds betekent dat veel informatie analyseren en bijdragen aan rapportages en presentaties, anderzijds ga je ook het gesprek met de klant aan.

"De dynamiek en variatie in het werk, samen met leuke en getalenteerde collega's, maken dat geen dag hetzelfde is."

De impact van ons werk is vaak groot. De interne processen van onze klanten kunnen ingrijpend wijzigen en soms moet de bedrijfscultuur aangepakt worden. Je werkt nauw samen met vakgenoten én met collega's van andere disciplines binnen KPMG. Je komt terecht in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van financiële professionals met een academische achtergrond.

Dus, lijkt het je wat om een start te maken als consultant Financial Risk Management? Dan maken we graag kennis met je! Upload je CV via onze website of stuur een mail naar labots.thomas@kpmg.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons. Indien je profiel matcht zoeken we vervolgens samen met jou naar een geschikte dag om het (digitale) kopje koffie in te plannen.

Waarom je dit niet wilt missen:

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan collega's van onze FRM afdeling
  • Leuke manier voor een eerste kennismaking met KPMG
  • Ontdek of onze FRM afdeling bij jou past

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 31 december 2022

Inschrijven voor: 30 december 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: professionals

Locatie: Amstelveen of online