Kenniskring Control voor Leiders

Bedrijf
BMC
Datum
13 november 2012
Inschrijven voor
13 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kenniskring Control voor Leiders

We leven in een tijd van grote veranderingen. Publieke organisaties trekken zich terug op hun kerntaken en zoeken hun heil in meer samenwerking met andere organisaties en met maatschappelijke partners. Dit heeft grote consequenties voor control (en leiderschap). Het accent verschuift van de gerichtheid op de eigen organisatie naar het  doorgronden van complexe speelvelden en een effectieve participatie daarin. In de nieuwe context wordt het lastiger dan ooit om maatschappelijke effecten te plannen en te monitoren. Daarnaast zien we alom een accentverschuiving van  inhoud naar regie en van dikke pakken papier naar directe confrontatie en communicatie, gebruikmakend van nieuwe technologie. Wat betekent dit alles voor de rol van de controller? Maar ook voor het lijnmanagement en voor Financiën. Welke stappen zou je moeten gaan zetten en waarvan zijn die afhankelijk? Hoe kunnen we leren van elkaars ervaringen en van wetenschappelijke inzichten?

FAMO nodigt u samen met BMC uit voor een bijeenkomst van de Kenniskring Control voor Leiders over de Control 3.0 "Ontwikkelingen Openbaar Bestuur en gevolgen voor bedrijfsvoering en rol en positie van de controller", op dinsdag 13 november in Amersfoort.

Harrie Aardema, partner bij BMC en hoogleraar publiek management aan de Open Universiteit, neemt u mee in bovenstaande ontwikkeling en gaat met u de dialoog aan.

Aanmelden
Wij nodigen u als verantwoordelijke op het gebied van Control, Financiën en bedrijfsvoering graag uit en hopen onze en elkaars ervaringen te kunnen delen. Meer informatie en aanmelden >>

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 13 november 2012

Inschrijven voor: 13 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals