SEPA inspiratiesessie

Bedrijf
Datum
27 november 2012
Inschrijven voor
27 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

SEPA inspiratiesessie

1 februari 2014: een nieuwe Europese betaalmarkt
Op 1 februari 2014 vindt er in Europa een grote verandering plaats op het gebied van betalingsverkeer. Dan wordt het nieuwe Europese betaalmechanisme, beter bekend onder de naam SEPA (Single Euro Payments Area), van kracht. Voor consumenten zal er weinig veranderen maar bedrijven zullen veel acties moeten ondernemen om hun financiële transacties, en daarmee de continuïteit van de organisatie te garanderen.

SEPA is meer dan IBAN alleen!
Veel mensen denken dat SEPA een verandering is van het huidige Nederlandse bankrekeningnummer naar het nieuwe IBAN (international Bank Account Number) nummer. Dit is echter het topje van de ijsberg. Zeker voor bedrijven die particulieren of andere bedrijven incasseren, staan er veel veranderingen te gebeuren. Veranderingen die niet alleen impact hebben op CRM, ERP, Billing systemen, maar ook op processen, mensen, machtigingsbeheer, verschillende vormen van communicatie, etc.

Hoe we dat doen?
Om u een helder beeld te geven wat er allemaal op u en uw bedrijf afkomt, organiseert Atos een inspiratiesessie. Tijdens deze sessie krijgt u antwoord op de volgende vragen:

- Welke impact heeft SEPA op mijn bedrijfsvoering en hoe zorg ik ervoor dat ik SEPA compliant wordt? Punten die de aandacht krijgen zijn o.a.:

  • Het nieuwe machtigingsproces
  • Impact op het incassoproces. Wat verandert er en wat is nieuw
  • Impact op CRM en Billing systemen door gebruik van IBAN en BIC
  • Nieuwe formats voor communicatie met banken.

- Welke kansen biedt SEPA voor mijn bedrijf?

Een exclusieve en inspirerende sessie voor Financieel- en ICT-verantwoordelijken bij bedrijven vanaf 200 medewerkers.

Programma
Het pogramma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en eindigt met een buffet. Binnenkort wordt hier het definitieve programma gepubliceerd.

Locatie: Papendal
Datum:
27 november, 16.00 - 19.00

Registreren

U kunt zich hier inschrijven op deze inspiratiesessie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met Rob Philippart per e-mail of telefonisch op 06 836 316 22.

Event informatie

Bedrijf: Atos

Datum: 27 november 2012

Inschrijven voor: 27 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals