Kwink Groep Inhousedag

Bedrijf
Datum
16 november 2012
Inschrijven voor
09 november 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kwink Groep Inhousedag 16 november 2012
Wil je de sfeer proeven bij een jong adviesbureau? Ben je nieuwsgierig naar wat een consultant bij Kwink Groep de hele dag doet? Heb je affiniteit met maatschappelijke of organisatievraagstukken? Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? En wil je het schrijven van een scriptie combineren met meewerken in adviesopdrachten? Schrijf je dan in voor de Kwink Groep Inhousedag op vrijdag 16 november.

Tijdens de inhousedag op ons kantoor in Den Haag maak je kennis met de werkzaamheden van Kwink Groep, met de adviseurs en met het werk als consultant bij een adviesbureau. Tevens hebben we een inhoudelijk activiteit op het programma staan. Je gaat zelf aan de slag met een opdracht die Kwink Groep heeft uitgevoerd. Hierin wordt een werksituatie nagebootst waarin een combinatie van rollenspel, samenwerking en presenteren centraal staat. Kortom, het wordt een dag waarop je kunt uitzoeken of Kwink Groep bij jou past en je kunt laten zien wat jij ons te bieden hebt!

De inhousedag begint om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De dag zullen we afsluiten met een borrel.

Aanmelden
Is je interesse gewekt en wil je je voor deze inhousedag aanmelden? Mail je CV en motivatie vóór 9  november naar stage@kwinkgroep.nl.

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 16 november 2012

Inschrijven voor: 09 november 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten