Bisnez Live Borrel

Bedrijf
Datum
15 juni 2022
Inschrijven voor
30 mei 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters & Young professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bisnez is een adviesbureau dat haar opdrachtgevers met advies, project- en programmamanagement helpt verandertrajecten door te voeren. Met zo’n 50 collega’s opereren wij waar processen, informatie en control samenkomen. We werken voor aansprekende opdrachtgevers in zowel de publieke als commerciële sector. 

Jaarlijks organiseren wij de Bisnez Live Borrel voor starters en young professionals. Deze borrel is gekoppeld aan een inhoudelijk thema dat wordt gepresenteerd middels een verrassende keynote. Ons event is een laagdrempelige, informele manier om andere young professionals te ontmoeten en kennis te maken met Bisnez.

Bisnez Live Borrel 2022: Mind your mind | 15 juni 2022

De editie van dit jaar (geheel in festivalsfeer) is gekoppeld aan het thema mentale fitheid. Als young professional verwacht je regelmatig veel van jezelf en ervaar je vaak keuzestress door de vele mogelijkheden die op je pad komen. 

Hoe kan je er preventief voor zorgen dat je toch veerkrachtig en positief in het leven blijft staan? Wij geloven dat training van je mindset hiervoor enorm belangrijk is, maar hoe doe je dat? 

Keynote

Wouter de Jong is auteur van Mind Gym – sportschool voor je geest – en een ervaren spreker over het trainen van je mind.

Tijdens deze avond neemt hij ons mee in het effectief aansturen in wat je werkelijk belangrijk vindt. Na afloop weet jij hoe je meer rust, geluk en energie kan ervaren in je dagelijks leven.

Bisnez Live Borrel

En verder…

  • Ontmoet andere young professionals
  • Maak kennis met ons van Bisnez
  • Proeven bij de foodstands
  • En nog veel meer leuks… 

Het evenement vindt plaats op een sfeervolle locatie in Amsterdam. De inloop is vanaf 18:00 tot 18:30 uur en de avond eindigt omstreeks 22:00 uur.

Wil jij erbij zijn?

Meld je dan nu aan. Je aanmelding is definitief nadat wij deze schriftelijk aan je hebben bevestigd.

Voor meer info en aanmelden klik je op de inschrijfknop hieronder.

Event informatie

Bedrijf: Bisnez

Datum: 15 juni 2022

Inschrijven voor: 30 mei 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters & Young professionals

Locatie: Amsterdam