Roland Berger PhD Diner

Bedrijf
Datum
04 oktober 2012
Inschrijven voor
02 oktober 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
PhD Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Roland Berger PhD Diner

Ben je geïnteresseerd in consultancy? En lijkt het je leuk om na je PhD je onderzoekskwaliteiten te combineren met consultancy? Maak dan kennis met Roland Berger tijdens het PhD diner op donderdag 4 oktober aanstaande.

Tijdens dit diner kun je samen met een groep promovendi en onlangs gepromoveerden op een informele manier kennismaken met de mogelijkheden van Roland Berger en bovendien een aantal van de collega's van Roland Berger ontmoeten

Op deze manier kun je al je vragen stellen die je hebt! Wat houdt werken bij Roland Berger in? Hoe is het om als PhDer carrière te maken in het bedrijfsleven? En wat zijn de verschillende mogelijkheden die Roland Berger biedt aan PhDers?  Alle onderwerpen die voor jou relevant zijn bij het bepalen van jouw carrièrepad kun je hier bespreken. Wij delen graag onze ervaringen met jou en leren je graag beter kennen!

Het diner zal in Amsterdam plaatsvinden en om 18.30 uur starten met een borrel. Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Mail dan je gegevens en CV naar pam.tendoesschate@rolandberger.com en wellicht spreken wij elkaar dan de 4e!

Met vragen kun je ook altijd terecht per mail of via telefoonnummer 020 – 7960 677.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 04 oktober 2012

Inschrijven voor: 02 oktober 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: PhD Studenten