Oprichting DKC Rotterdam

Bedrijf
Datum
06 september 2012
Inschrijven voor
05 september 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Informatie borrel voor geïnteresseerden oprichting De Kleine Consultant Rotterdam.

Ben jij geïnteresseerd in consultancy en lijkt het je leuk om naast je studie als consultant te werken voor non-profit organisaties en ervaring op te doen bij de grote consultants, dan is De Kleine Consultant echt iets voor jou! Naast onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Middelburg en Stockholm gaan we starten in Rotterdam daarvoor we zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste consultants en bestuursleden!

Vanaf 20:00 is iedereen welkom in café Boudewijn in Rotterdam. We zullen een informele presentatie geven over De Kleine Consultant en in het bijzonder over de activeiten die komen kijken bij het oprichten van een nieuwe stad. Ook hebben we voor je een informatiepakket over de nieuwe vestiging Rotterdam en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Wanneer je al gesolliciteerd hebt is het natuurlijk ook nog leuk om te komen om iedereen alvast te leren kennen.

Na deze avond kan er gesolliciteerd worden voor de functie van founding director of als consultant via een mail nationaalbestuur@dekleineconsultant.nl. Daarvoor moet je ons je CV, motivatiebrief en WO cijferlijsten opsturen. Aan de hand hiervan worden er in de komende weken studenten uitgenodigd voor gesprekken en zal DKC Rotterdam heel binnenkort echt gaan beginnen!

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 06 september 2012

Inschrijven voor: 05 september 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten