Informatie avond Delft

Bedrijf
Datum
04 september 2012
Inschrijven voor
04 september 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Kleine Consultant wil graag doorgroeien en daarom zijn we op zoek naar nieuwe consultants om onze teams te versterken. Dus houd jij er van problemen op te lossen? Heb jij interesse om praktijkervaring in strategy consulting op te doen? En kan jij je kennis overbrengen op anderen? Dan ben jij een Kleine Consultant in spé!

De Kleine Consultant biedt:
De Kleine Consultant biedt haar consultants de mogelijkheid om het werk van een strategy consultant te ontdekken. Zo biedt De Kleine Consultant uitdagende strategische projecten, coaching tijdens de projecten door gerenommeerde professionals uit de strategy consultancy branch, speciale trainingen van onder andere AT Kearney, Booz & Co. en Roland Berger om die vaardigheden te leren die voor een strategy consultant van belang zijn, en ten slotte een groep inspirerende collega's om mee samen te werken.

De Kleine Consultant zoekt:
De Kleine Consultant zoekt enthousiaste, ondernemende studenten met minimaal 120 ECTS die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Hierbij zien we studenten met alle mogelijke studieachtergronden tegemoet.

Ben jij geïnteresseerd in consultancy en lijkt het je leuk om naast je studie als consultant te werken voor non-profit organisaties en ervaring op te doen bij de grote consultants, kom dan zeker even langs op onze informatie avond.

De nieuwe projecten beginnen eind september en daarvoor we zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste consultants!

De informatie avond zal bestaan uit een introductie over De Kleine Consultant, een praatje van een oud DKC'er en een case training.

Daarna is er nog mogelijkheid om mee uit eten te gaan en een biertje te drinken.
We beginnen om 17:45 en eindigen rond 20:00. Het event zal plaatsvinden op de faculteit Bouwkunde in Delft. (Landbergstraat 15)

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan en stuur mailtje naar delft@dekleineconsultant.nl.
Mocht je niet kunnen komen, maar ben je wel geïnteresseerd; geen probleem! Mail ons dan ook even, dan sturen we je alle informatie over de email.

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 04 september 2012

Inschrijven voor: 04 september 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten