Kennismakingsevenement - 12 augustus

Bedrijf
Datum
12 augustus 2022
Inschrijven voor
12 augustus 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Valcon is een acroniem voor Value Consulting, omdat waardecreatie centraal staat in alles wat we voor onze klanten doen. We bieden een breed pallet aan diensten aan om end-to-end transformaties voor onze klanten te kunnen realiseren. We kunnen hierbij consulting diensten (zoals operationele strategie, processen en change management) combineren met technologie (zoals low code en Business Process Automation) en data (van data platforms tot data science en analytics).

Veel klanten kiezen voor ons vanwege de combinatie aan inhoudelijke kennis, daadkracht, het echt samen werken met mensen bij onze klanten en onze pragmatische aanpak. We hebben kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Zweden. We maken het verschil echter met en bij (zoveel mogelijk waar de Corona regels dat toelaten) de klant. We werken voor toonaangevende klanten in een verscheidenheid in sectoren zoals Infra en Transport, Financial Services, Industrie, Retail en overheid.

Het evenement

Elke maand organiseren we een kennismakingsevent waarin we jou de mogelijkheid bieden om op een interactieve manier kennis te maken met Valcon. Er zijn verschillende consultants aanwezig aan wie je al je vragen kunt stellen. Niet alleen informatief, maar vooral ook om de sfeer en cultuur te ervaren. Zo kun jij je goed oriënteren en onderzoeken of Valcon een match voor jou is.

Aanmelden? Stuur een mailtje met je CV en korte motivatie naar recruitment.nl@valcon.com 

Data en locaties:

Valcon kantoor is gelegen aan Parijsboulevard 143a, 3541 CS Utrecht

Digitaal is … thuis

  • Datum 12 augustus (fysiek kennismakingsevenement @ Valcon Utrecht)

Event informatie

Bedrijf: Valcon

Datum: 12 augustus 2022

Inschrijven voor: 12 augustus 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Utrecht