Amsterdam MBA Fair 2012

Bedrijf
Datum
20 september 2012
Inschrijven voor
19 september 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op zondag 20 September 2012 organiseert de Ivy Circle Nederland in samenwerking met Booz & Company de Amsterdam MBA Fair 2012. De fair is voor professionals met drie tot vier jaar werkervaring in het bedrijfsleven of de non-profit sector met interesse in het volgen van een MBA opleiding.

Amsterdam MBA Fair
De Amsterdam MBA Fair 2012 biedt jonge professionals de kans om zich in één dag bij de beste MBA-scholen te oriënteren op een MBA-opleiding. Gerenommeerde MBA-scholen uit de Verenigde Staten (Chicago, Columbia, Harvard, Kellogg, MIT Sloan, Stanford, Tuck en Wharton) en Europa (IESE, IMD, INSEAD, en London) zullen samen met hun oud-studenten uitgebreid voorlichting geven aan jonge professionals die in Nederland werken en een internationale carrière nastreven. Deelnemers kunnen in één dag kennismaken met meer dan tien verschillende universiteiten en hun alumni. Deze oud-studenten zijn er om toe te lichten welke stimulans hun MBA-opleiding aan hun loopbaan heeft gegeven. Hierdoor kunnen jonge professionals zich gerichter bij een of meer programma’s aanmelden, passend bij hun competenties en ambities, wat hun selectiekansen verhoogt. De MBA-scholen kunnen zich op hun beurt profileren met hun curriculum, hoogleraren en studiefaciliteiten.

Aanmelden voor de fair kan op deze pagina.

Booz & Company Fellowship
Strategy consulting kantoor Booz & Company biedt studenten de mogelijkheid om een MBA Fellowship aan te vragen. Wanneer het wordt gehonoreerd dan betaalt het adviesbureau een financiële bijdrage aan de studie. Daarnaast kan de student een summer internship volgen op het kantoor van Booz & Company in Amsterdam. De fellowship aanvragen kan op deze pagina.

Over de Ivy Circle Nederland
De Ivy Circle Nederland is de lokale vereniging van alumni van de beste Amerikaanse universiteiten. Universiteiten die zich hebben aangesloten bij de Ivy Circle zijn Chicago Booth School of Business, Columbia Business School, Harvard Business School, Kellogg School of Management, MIT Sloan, Stanford Graduate School of Business, Tuck School of Business at Dartmouth en Wharton University of Pennsylvania.

Event informatie

Bedrijf: Booz & Company

Datum: 20 september 2012

Inschrijven voor: 19 september 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals